5.7.07

Kriban üle vähe aja siia ka midagi. Laulupeol käidud, välja magatud, pilte riputatud.
Alustame algusest. Õigemini lõpust. Koju saime 23.50 pühapäeva hilisõhtul, kuidagi hädapärast lohistasime koolimaja juurest jalgadega koos ka endid koju, aga lapsed, rääkimata minust endast, väga rahulolevad. Piiga plaanis hommikul kohe esimese rongiga Tallinna tagasi minna, et läheb laulab uuesti :). Ja rahvarõivastega tahtis magama minna, nii armsaks olid need saanud. Igatahes kauples ta mult (minu lahkel väljapakkumisel) omaenese rahvarõivaste tegemise. Eks peab nüüd hakkama vaatama, hea meelega prooviks teha.
Ahjaa, eelmises postituses lubatud prossi pilt ka:

See oli lausa hämmastav, kuidas ilmaga vedas, kui peod peale hakkasid, kahju küll tantsulastest, kes vihmasahmakaid ka krae vahele ja pastla alla said. Aga tean omast käest - see on ka omaette elamus, kui vähegi saaks, läheks jälle ka ise tantsima (tegelikult ainus takistus sealjuures on partneri puudumine, aga see on juba teine teema).
Rongkäigu jalutasime pojaga kaasa, pikk tee läheb nii, et ei märkagi.


Ja tuli ka.


Tallinna minnes on tee hirmuskole pikk ja igav, eriti kui rong sõidab 3,5 tundi. Soojalt mittesoovitatav. Võtsin oma tujusid ette aimates liniku kaasa, mida alustasin eelmisel päeval. Mõtlesin, et saan kohale jõudes kenasti valmis. Nojah, oleks saanudki, kui valge niit poleks viimase rea poole peal otsa lõppenud, teine kera aga oli muidugi kenasti kodus laua peal kaasavõtmist ootamas. Eile ta siiski kodustes tingimustes valmis sai.


Lisaks sellele valmis eelmisel nädalal Bratzile alustatud Barbie kleit. Hakka veel nukku nägemata midagi heegeldama :( Tegelikult ei sobinud see esialgu ka Barbiele, sest muster oli kahtlaselt suur. Niisiis harutasin ülemise otsa üles ja tegin keha järgi uue - seega polegi plagiaat, vaid omalooming :) Ja kübar sai ka käigu pealt tehtud. Nuku peas istub natuke kehvasti, sest tal on seal jube suur juuksetutt, mille peale kübarat sätitasime. Aga Bratzi kleidi olen ikka veel võlgu, ehjah.
Eest ja tagant:

No comments: