30.11.07

Minu suurteod (mitte sõnast tigu) said ka lõpuks nii valmis, et pildile tohtisid jääda. Teod siis nimelt kampsunid lastele. Ja suured seepärast, et lapsed juba paganama suureks kasvanud. Kui nad väiksed olid, siis kudusin neile kokku vist oma kümme kampsunit, aga mingi aeg jäi see tegevus soiku, nüüd üle pika aja võtsin siis ikka käsile. Ühes varasemas postituses ka paar sõna juba oli - ülevalt alla raglaanlõige. Minule väga meeldis ja koon kindlasti ka edaspidi samamoodi. Ei mingeid õmblusi ega tükkide kokkusobitamist. Ainuke asi oli luku passitamine, käisin poes lukku ostmas, kampsun kaasas, lõpuks külge õmblema hakates tuli välja, et poisi oma sai ikka liiga pikk ostetud. Jalad selga ja lukku vahetama. Õnneks oli Abakhani müüja nii kena ja nõustus ka ilma tšekita asjaoluga, et lukk nende poest oli ostetud :)

Poja kampsun sai kootud lõngast Bergere de France Sport. Igavene kare ja kampsuniks ei ole nii mõnus, aga poiss ütles, et kampsunist ta ei loobu, muretsegu ma talle parem sinna alla kõrge kaelusega pluus :)


Piigale tegin Selverist ostetud Flamme lõngast. Hää ja kiire kudumine, vardad nr 8. Taskud ka peal. Tahtsin endale samasuguse teha, aga siis enam poes seda lõnga kahjuks müügil polnud.


Salaja (nagu mul kombeks:P) tegin ühel öösel ka Kelly nukule kampsuni, et ikka oma emmega sarnane oleks :). Ostetud lõnganäidised ka siin.

No comments: