31.12.07

Kõik algas sellest, et tütar sai klassivennalt kutse LARP-stiilis sünnipäevale. Otse loomulikult oli seal kirjas, et tuleb riietuda vastavalt temaatikale, milleks Robin Hood, ehk siis kutsutud pidid kehastama end kellekski tegelaseks nimetet legendist. No mida sa hing välja mõtled, sünnipäevani näda aega, laenutusest ei jõua nii kiiresti vist miskit kätte saada, jõuluaeg ka pealegi. Kaksti ragistas ajustid ja googeldas-googeldas-googeldas, et saada ajastule loomuliku rõivastuse kohta miskitki teada. Ja välja ragistas!
Käiku läks vana diivanikate ja Abakhanist pärit jupp kardinasametit ning mõned meetri paela. Lisaks 5 tundi mõõtmist-lõikamist-õmblemist. Kusjuures tõsiselt lihtne töö oli!
Ja siin siis ongi tulemus, millega nüüd juba sünnipäevalgi käidud ning millele grill-liha lõhnad külge saadud :) Piigale igatahes sünnal meeldis ja suvel on kindel plaan ka endale (koos vaigaga) midagi sarnast õmmelda ning mütofestile luurama minna (koos vaigaga, lapsed ka kaasa:P).
Kuna pilte tegime töö juures, siis sattus kaadrisse ka meie sagedane külaline Pätu, igavesti armas kutsanähvits, ta perenaine ka tore tädi. Ikka peab ju pildi üles ka panema :)




Aga minu poolt samuti kõigile Isetegijatele ääretult vahvat ja lõnga/pärli/jakõigemuu rohkemat uut aastat!
Kaksti võtab oma lapsepätakad kaasa ja läheb koos koogiga külla. mjyt

No comments: