29.12.07

Nagu lubasin, postitan täna jälle. Seekord siis minutehtud jõulukingid.

Emale heegeldasin padjakatted. Tean, et talle roosid väga meeldivad ja padjapuudus ka kummitab. Ta on lihtsalt nii praktiline inimene, et diivanipadjad on üsna viimased ostunimestikus. Padjaümbriskatted õmblesin samuti ise, millele siis heegeldatud osa külge kinnitasin, padjatoorikud Abakhanist pärit. Tegelikult oli patju kaks, aga unustasin pildi enne kinkimist tegemata, nii et koju tagasi tulles krabasin kiiruga ühe padja kaasa, et see siis jooksu pealt ära pildistada :)


Kelly soovis oma armsale klassijuhatajale jõuluks ka midagi kinkida, mille tegemisest saaks ise osa võtta. Kuna õpetajale punane toon meeldib ja õlasalle ka kannab, siis polnud väga kahtlust, mida tegema hakata. Sai piiga oma heegeldamist harjutada ja minagi julgesin midagi suuremat ette võtta. Materjaliks kasutasin peent meriinovillast, mille võtsin kahekordselt, valmislaiuseks sai umbes poolteist meetrit. Meil kodu nii pisike, et ei saa korralikult piltigi teha, aga midagi siiski.


Viimaseks tahtsin oma kallile sõbrannale tema kunagisel soovil pontšo heegeldada. Lõngaks mohääri ja sünteetika 50/50 segu, vat ei mäleta jälle nimetust, aga hästi pehme on, mitte torkiv nagu mohäär kipub olema. Kulus kokku 3 tokki. Hargipitsitehnikas detailid on üsna suured, nii et koos narmastega pontšole ikka pikkust jagub.


Tänaseks jälle aitab :)

No comments: