17.12.07

Teolt tabatud! Ja mina kõik see aeg mõtlesin, kes küll käib meie peres sussi sisse kommi toomas :)


Esialgu kahtlustasin neid



... aga paistab, et neid siiski suurem kamp ringi luusib :P

Saladuskatte all võin öelda, et hing sai päkadele sisse puhutud selle esimesel pildil magava põngerja poolt - koolis tööõpetuse tunnis meisterdet päkapikud.

Aga tegelikult tahtsin rääkida hoopis ühest (ups, juba niipalju möödas) - dets alguse teost - nimelt nõelviltimisest Lille majas, mille kohta [URL=http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=1626]Vaiga[/URL] juba ammu postituse blogistanud. Igavesti vahva tegemine tõesti, pisik sees ja lastelegi edasi antud.
Esimeseks proovikiviks sai samasugune linnuke kui Vaigalgi, aga siis oli hirmus vajadus taksikoera järele. Eks ikka salajase unistuse tõttu see kutsa ka elusast peast endale koju tuua. Kelly oli ka kaasas ja aitas hoolega toksida, nii ta siis kahepeale valmis saigi.


Kodus ei andnud ka poja rahu ja kuna emmel polnud aega talle seletada, kuidas nõelviltimine käib, võttis poiss kätte ja hakkas ise tegema. Jõudsin talle ainult piparkoogivormi ette susata, et tee esialgu selle sisse, siis on vähem kartust nässuminekuks. Üks pooleksmurdunud nõel käis asja juurde, aga vaat kui vahva karumõmm peale mõneajast omaette nohistamist välja tuli :)

No comments: