28.2.08

Tehtud!

Imearmas projekt ja mul on väga hea meel, et sellest esmakordselt ise osa võtta sain. Ühtlasi minu esimene projekt, kus midagi kellelegi saata tuleb.
Mustri otsimine võttis rohkem aega kui kudumine ise :D. Tegelikult sai valmis isegi kolm lappi, aga kuna teine neist sai mõõtudelt liiga suur, pidin kolmanda juurde tegema. Üles ka harutama ei raatsi hakata, üsna palju nikerdamist oli, kasutan kasvõi nukupadjaks ära.
Lõngaks siis Jil, mustrid netiavarustest.
Teeleminevad lapid:

Ja kojujääv lapp:



Eelmises postituses mainisin teist paari kindaid, mis ühel õhtul valmisid. Selle võin rahulikult liigitada projekti "Lõngajäägid kasutusse" alla, kuna lõng sai nii täpselt otsa, et juppigi järgi ei jäänud mitte kummastki toonist (poja kampsuni lõng möödunud sügisest).


Ja mina ei tea, mis jama see on, no ei saa ma endale ühtki asja tehtud. Niiväga tahtsin uut salli. No võtsin kätte ja hakkasin kuduma. Jälle kiiresti ja lihtsalt, nagu laisale inimesele kohane. Aga nagu ikka, läks sall loosi juba enne, kui see valmis sai :? Pojale seekord siis. Hääästi mõnus ja pehme ja soe sall on (tuleb tunnistada, et tänaseks kauplesin selle endale ise kaela ja sain tööle minnes tänaval mõnuga kekutada :tramp: )
Materjaliks Selverist ostetud (Lianni poolt maaletoodud) lõng Flamme (Üks toon punane, teine selle kõrval jooksmas toonides rohelisest-kollaseni, omavahel kokku keerutatud musta peene lõngaga - muuseas väga mõnusalt kootav) ja vardad nr 8. Kulus teda täpselt kaks 50 g tokki.

No comments: