19.2.08

Värviprojekti veeruari punane sai nädalavahetusel valmis. Külm hakkas, noh :) Ja oli kindaid vaja. Tegelikult on teised kindad veel, aga need ei ole punase värvi sarnasedki, eks näitan hiljem. Aga neile punastel tahtsin mingi väikse kiiksu juurde teha. Kassid on pildi peal ja teiste juures väga kenad loomad - niisiis otsustatud. Siin ongi tulemus iga kandi pealt, sellised armsad muhedad kiisud :):


Ja otse loomulikult jäin ma neist kinnastest ise ilma - tütrele meeldivad need kindad talle ta enda väitel palju enam :( Aga pole hullu, eks siis tuleb jälle uued teha. Salaja :P.
Lõng on ka kiiksuga - kahte salli kootud-heegeldatud, mõlemal korral sai enne õiget pikkust otsa. Aga ega ma jonni jäta. Lõnga jäi kinnastest veel piisavalt üle, lähen uuele katsele koos teise värviga. Ja lõnga toon on kõige sarnasem teisel pildil. No ei oska pildistada, ei oska.

Ja siin on näide sellest, et "ärge seda kodus järele tehke". Täpsemalt siis vaatasime oma igareedest Jõekalda-saadet, kus pesulõkse näkku topiti. Õnneks meil nii retsimiseks ei läinud, aga leiutaja-poeg leiutas, et saab ka juustesse panna. See on see, kui emme õigel ajal juuksurit ei mängi. Aii, see äravõtmine oli tal valus :)



Ja kolmas asi veel - käsitöö või ehituskunst? Tegemist põhjarannikult korjatud kividega, mida hoitakse kui suurimaid aardeid ja aeg-ajalt kuluvad tubastes ehitustöödes marjaks ära.

No comments: