3.5.24

Biskviitkattega rabarberikook

Ahjuplaat 38 x 26 cm.

Põhi:
5 dl nisujahu
1 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1 muna
200 g toasooja võid

Kate:
6 muna
6 sl suhkrut
1 sl vaniljesuhkrut
6 sl jahu

Täidis:
1 kg rabarbereid
2 dl suhkrut
1 tl kaneeli


Pane ahi sooja: 180 °C. 
Põhja valmistamiseks sega kuivained vahel, lisa muna ja või ning sega kiiresti tainaks. Laota tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ja eelküpseta 180 kraadi juures 15 minutit.

Samal ajal valmista biskviitkate: vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks, lisa ettevaatlikult segades jahu. 

Koori ja viiluta rabarberid, laota poolvalmis põhjale, riputa peale suhkrut ja kaneeli ning laota rabarberitele biskviitkate. Küpseta 180 kraadi juures 20–25 minutit. 

No comments: