27.9.07

Leidsin ka jälle aega kribamisega tegeleda. Tabivere pärlipäev juba ammu möödas ja esimesed ehted ka tehtud, aga pilditegemine võttis aega. Punane tilkadega ja sinine kee (heegeldatud) on minu tehtud, tütar sai punase pulkadega kee valmis ning pojal läks sinise pulkadega kee meisterdamine ka väga kiiresti. Tahavad mõlemad jälle uusi teha, aga emme ei leia ju kunagi aega :( A ega ma sellest pikemalt pajatagi. Niipalju veel ainult, et Helmehaldjast on juba uued tellimused kättegi saadud, nii et pärlid ootavad juba tegijat :)

Esimesel pildil Kelly tehtud kee, teisel Kelly ja Gerdi kee


Emme tehtud mõlemad. Sinisele keele said kõrvarõngad ka juurde meisterdatud, aga komplekt läks kinkimiseks ning viimasel minutil sain valmis, nii et pilti neist kahjuks polegi.

Ema küsis minult, mida sünnipäevaks tahaksin. Muidugi võite kolm korda arvata, mis oli eelistatuim valik... ja nädal peale sünnipäeva läksingi Lianni lõngapoodi - oi kui hea oli laristada :D. Poodlemise tulemuseks oli pojale kampsunilõng, projekti must-valge materjal ja tütre valikul talle mütsilõng ning randmesoojendajate jaoks karvane ja pehme lõng.
Tema randmesoojendajad said siis sellised:


Mütsi tegin Aiaia õpetuse järgi, aga ei lugenud hoolikalt ja liiga väike tuli, nii et lõppkokkuvõttes on seee nüüd kaduviku (lõngakera) teed läinud ja uue tegemine ootab ees.


Pojale tahtsin raglaanlõikelist kampsi teha ja avastasin, et ülevalt alustades on täitsa huvitav. Aga nagu ikka, kasutasin jälle kord omaloomingut ja ei teinud kaelakaart (lihtsalt unustasin :) - selga proovides pole aga vigagi. Eks näis, milline lõpptulemus on.

Esimesel pildil esimene etapp, teisel pildil 2 päeva hilisem teine etapp

No comments: